Bouwbedrijf Zeeland

Sinds 1962  zijn we als bouwbedrijf in Zeeland werkzaam voor o.a. woningbouwverenigingen, beleggers, gezondheidsinstellingen, architecten, bedrijven en particulieren. We zijn actief in de woning-bouw, nieuwbouw en utiliteitsbouw. Daarnaast is ons bouwbedrijf al jaren gespecialiseerd in onderhouds- en mutatiewerkzaamheden én grootschalige renovatieprojecten. Bovendien zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd.

Nuchter en puur Zeeuws…Dat zijn wij.
Wij houden van transparante, tijdige en duidelijke communicatie. De gemaakte afspraken komen we na en schakelen bij waar nodig. Iedereen wordt betrokken bij iedere fase in het proces. Wat wij weten, weet het uitvoerend team en zo ook de opdrachtgever. Daarom proberen wij het voor alle partijen zo simpel en helder mogelijk te maken. We bouwen tenslotte geen luchtkastelen. Het moet verantwoord en duurzaam zijn gebaseerd op een goed doordacht plan.

ESFOTOGRAFIE

Samenwerken is vermenigvuldigen
Op 1 juli 2017 heeft Freddie, die veertien jaar geleden als uitvoerder bij Rijk begon, het bedrijf overgenomen van eigenaar Piet Rijk. Hij heeft het bedrijf doorontwikkeld tot een toonaangevende partner in de Zeeuwse bouwsector.

ESFOTOGRAFIE

“Ik heb mijn droom werkelijkheid zien worden. Bouwen zit in je hart. Het is een vuur dat in je brandt. Je gaat uiteindelijk voor een foutloos eindproduct en dat is door de samenwerking met diverse partijen een enorme uitdaging”, aldus Freddie.

“We vinden het belangrijk als bouwbedrijf toegankelijk te zijn voor zowel onze klanten als ons personeel. Een lange termijn relatie gekoppeld aan onze visie staat bij ons hoog in het vaandel. Transparantie, duurzaamheid en innovatie zijn daarin sleutelwoorden.”

In balans
We willen dat mensen ons ervaren als een betrouwbare partner. Een partner waarvan je weet wat je kunt verwachten vanaf het moment dat je de telefoon pakt. We streven naar een continue balans tussen de kennis en ervaring van het personeel, goed gereedschap en een hoogwaardige kwaliteit van het eindproduct.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0113- 561593 of stuur een e-mail naar info@rijkbouw.nl