Nieuwbouw & Utiliteitsbouw

De nieuwbouw en utiliteitsbouw richt zich met name op projectontwikkelaars en sociale woningbouw op de Zeeuwse markt. Onder de projectontwikkelaars wordt zowel de particuliere verhuur als beleggingsmaatschappijen verstaan. Denk hierbij ook aan de seriematige woningbouw zoals wijken en deelwijken. Onder utiliteitsbouw verstaan we ook de bouw van fabriekshallen, kantoorpanden, stapelgebouwen, appartementencomplexen en bedrijfsgebouwen. Wat we momenteel veel terugzien in de nieuwbouw en utiliteitsbouw is de sloop- en vervangende huisvesting.

Het nieuwe bouwen
Waar we momenteel vanaf stappen is de traditionele bouw. We richten ons steeds meer op de ‘nieuwe’ bouwmethoden. De utiliteitsbouw is voor de helft energiezuiniger dan tien jaar geleden. Wie nu investeert draagt niet alleen bij aan het milieu, maar anticipeert ook op de wettelijke verplichtingen. Dit zorgt ervoor dat gebouwen in de toekomst hun waarde behouden. We zijn graag vanaf de start van het bouwproces nauw betrokken. Zo kunnen we bijvoorbeeld waar nodig bijsturen op het ontwerp en invloed uitoefenen op de te gebruiken materialen. Op deze manier trachten wij om het voor alle partijen zo efficiënt en aangenaam mogelijk te maken. We streven er tevens naar de kosten zo laag mogelijk te houden en een kwalitatief hoogwaardig product op te leveren.

Een groot aanbod in nieuwbouw
Onze nieuwbouwprojecten lopen uiteen van bijvoorbeeld enkele rijwoningen tot compleet te realiseren nieuwbouwwijken. Daarnaast zijn we ook actief in de herontwikkeling van bestaande gebouwen. Daarnaast kunt u ook voor de bouw van grote appartementen-complexen in heel Zeeland bij ons terecht. Of het nu gaat om een appartementencomplex in de binnenstad of aan de Zeeuwse kust, wij zijn u graag van dienst.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van nieuwbouw en utiliteitsbouw of heeft u een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0113- 561593 of stuur een e-mail naar info@rijkbouw.nl.