Projectontwikkeling

Onder projectontwikkeling verstaan we de totstandbrenging van nieuwe gebouwen en/of de ontwikkeling van bouwgrond. We claimen of reserveren hiervoor diverse kavels bij o.a. gemeentes. Bovendien zijn we ook actief in de binnenstedelijke ontwikkeling waarbij we oude gebouwen weer nieuw leven inblazen. Denk hierbij aan een oude accommodatie die wordt omgebouwd tot een geheel nieuw appartementencomplex.

Voor de belegger

Wanneer u als belegger wilt investeren in een projectontwikkeling in Zeeland bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden en sturen het project vanaf het begin tot het einde en leggen de benodigde contacten. We functioneren dan wel als aannemer, maar denken volledig mee over de mogelijkheden en adviseren waar nodig. Ons uiteindelijke doel is u als belegger zoveel mogelijk te ontzorgen. Het gaat er tenslotte om dat u een kwalitatief hoogwaardig eindproduct in handen krijgt.

Voor de eigenaar

Bezit u een bijzonder pand of perceel en denkt u na over eventuele verkoop? Wij zijn altijd op zoek naar objecten in of dichtbij bebouwd gebied.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van projectontwikkeling of heeft u een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0113- 561593 of stuur een e-mail naar info@rijkbouw.nl.