Verbouw, Onderhoud en Beheer

De afdeling Verbouw Onderhoud en Beheer richt zich met name op het dagelijks onderhoud voor corporaties, stichtingen, beleggings- en verzekeringsmaatschappijen en calamiteiten-diensten. De uit te voeren werkzaamheden lopen uiteen van onderhoud, het bouwen van een aanbouw, het plaatsen van een dakkapel, mutatiewerkzaamheden voor woningbouw-verenigingen en het uitvoeren van grootschalige renovatieprojecten. Deze werkzaamheden zijn vrijwel voor alle deelmarkten uitvoerbaar.

rb-oosterguitestraat-23-heinkenszand

Volledige ontzorging
De afdeling Verbouw Onderhoud en Beheer blijft groeien door een verrijking in onze kennis en verbreding in het aanbod. We proberen de opdrachtgevers vanaf het begin tot de eindoplevering volledig te ontzorgen. Door transparante communicatie, korte lijnen binnen en buiten het bedrijf, kunnen we snel schakelen in het proces.

Energieneutraal bouwen heeft de toekomst
We zien een toenemende markt in het energieneutraal bouwen. In 2050 moeten vrijwel alle gebouwen energieneutraal zijn. Als bouwbedrijf gaan wij natuurlijk mee in deze ontwikkeling en leggen daar dan ook de focus op.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verbouw, onderhoud of en/of beheer of heeft u een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0113- 561593 of stuur een e-mail naar info@rijkbouw.nl.