Woningbouw

Voor de woningbouw leggen wij met name de focus op de luxe woningbouw voor particulieren. Een woning geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dit vraagt om 95% maatwerk. We begeleiden het gehele proces vanaf het begin tot het einde en proberen u daarin zoveel mogelijk te ontzorgen. Het bouwen van een droomhuis  is namelijk een belevenis op zich. Het is veel meer dan alleen een paar stenen op elkaar stapelen. Wij denken het gehele proces mee. Van ontwerp tot realisatie, de klant bepaald en wij verzorgen de kwaliteit.

Droomwoning
We zijn nauw betrokken bij de werkzaamheden van het bouwteam. We maken kennis via een vrijblijvend gesprek en brengen samen met de architect de wensen voor uw woning in kaart. Aan de hand van uw woonwensen wordt de plattegrond en bouwstijl vastgesteld. Vervolgens maken we een ontwerp en passen dit aan tot u helemaal tevreden bent. Uiteraard is het ook mogelijk zelf een ontwerp aan te leveren. Onze adviseurs helpen u graag met het realiseren van uw droomwoning.

vrijstaande-woning-domburg
vrijstaande-woning-domburg

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van woningbouw of heeft u een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0113- 561593 of stuur een e-mail naar info@rijkbouw.nl.